Cum te poate ajuta o communitate sa te dezvolti

Acum, poate povestea e diferită, nu te trezești în fiecare zi la ora 08:00 sau poate nu merge totul conform planului, dar cu siguranță undeva, la un moment dat povestea se va împleti cu povestea noastră: vrei să înveți mai mult și să iei atitudine pentru business-ul tău.

Nu aștepta să vină soluția la tine, fă tu primul pas și caută modalități cât mai benefice pentru tine. Atinge potențialul maxim al business-ului tău prin pași simpli – atât de simpli ca și cum ai număra până la 3.


„N-are cum...” – se aude o voce din spatele ecranului.


Știm că totul pare așa de frumos idealizat și că ai mai auzit poveștile astea la toate conferințele și trainingurile de dezvoltare la care ai participat. Așa-i, de spus, nu-ți spunem lucruri noi – doar mai adăugăm informații importante pentru a-ți dezvolta afacerea în mediul online prin pași cât mai simpli.

Tu știi cât de important este online-ul. Totul se întâmplă pe Internet și totul se vinde pe internet. A avea un loc unde vinzi, pe o platformă ca Amazon, nu-ți oferă posibilitatea în totalitate de a te promova – ai nevoie de încă ceva: de ceva al tău, care să arate fix cum îți place ție. Eureka! Un website, o platformă, un loc propriu unde poți să îți promovezi produsele cel mai eficient.

Nici măcar nu ai nevoie de un buget substanțial, dacă strategia ta este bine pusă la punct și orientată către dezvoltarea produsului și a afacerii tale pe termen lung. De aceea am creat acest grup – WebsiteMarket: online cu buget redus din dorința de a oferi tuturor antreprenorilor ce vând sau își doresc să vândă produse pe Amazon, toate mijloacele necesare de a învăța, dezvolta și face profit prin modalități cât mai simple, automatizate și ușor de realizat. Ți-am spus viziunea noastră. Credem cu tărie că antreprenorii din spațiul online românesc au nevoie de susținere necondiționată, de o comunitate care să facă schimb de know-how și care să își dorească să îi vadă pe ceilalți evoluând.

De aceea, dragă cititorule, te invităm în grupul nostru, pentru a-ți oferi ție șansa de a te dezvolta prin prisma experiențelor celorlalți și a schimbului de informații care au fost testate anterior. Și pentru că pentru noi sunt importante rezultatele, ne-am hotărât să îți oferim un website cadou.


„Ceeeee?...”


Da, cadou, adică gratis, also known as nu implică niciun cost. Noi ne-am gândit că începutul întotdeauna anevoios, pentru toți. Așadar, odată cu intrarea ta în grup, vei afla și despre website-ul gratis. Până atunci, feel free to read our blog posts https://www.websitemarket.ro/blog, and join our group (link)!


Luni 8:00 AM – te trezești dimineața mulțumit/ă că ai lucrat la visul tău și ca începi deja să vezi rezultatele. Totul merge conform planului – primești ajutor și deja ai reușit să faci profit cu ajutorul noului website pe care îl ai.


Inapoi la Home - Blog sau citeste un alt articol din aceeasi categorie. Cheers!