Platforma dedicata mediului de afaceri din Romania care isi propune sa aduca cat mai multe companii in mediul online.

WebsiteMarket este o platforma dedicata mediului de afaceri din Romania care isi propune sa aduca cat mai multe companii in mediul online. Motivatia de a face acest lucru pleaca din faptul ca firmele romanesti au nevoie de o puternica prezenta online pentru a se dezvolta. 

Prezenta online a unei companii, indiferent de forma ei (website, retele sociale, campanie Google) nu poate fi decat benefica. Fara expunere, nici o companie nu poate supravetui pentru ca nici un potential client nu aude de ea.Ok, .. cine suntem?

Proiectul WebsiteMarket este dezvoltat si sustinut de startup-ul AppSeed - finantat de Gapminder din martie.2018. Tehnologia dezvoltata de echipa AppSeed permite (si) generarea de website-uri intr-un timp foarte scurt si la niste costuri mai mici comparativ cu site-urile clasice dezvoltate pe platforma WordPress sau Wix. Utilizatorul poate modifica singur textele si (in curand) pozele website-ului sau, costurile de mentenanta fiind practic 0. Cu ce vine in plus acest serviciu?

  • Clientul poate vedea wesbite-ul inainte de a cumpara. Platforma WebsiteMarket permite utilizatorilor sa aleaga un design preferat unde utilizatorii isi pot adauga textele (in curand) si pozele. In acest fel, ei pot vedea cum va arata viitorul website fara sa plateasca nimic. Cu alte cuvinte, clientii isi vor construi propriul DEMO utilizand plaforma
  • Datorita parteneriatelor incheiate, clientul va primi in acelasi loc toate serviciile conexe unui website: hosting, design, suport
  • Desing-ul website-urilor este unul de top, chiar si pentru website-urile gratuite. Tehnologia dezvoltata de AppSeed permite integrarea rapida a oricarui website publicat pe platforme ca TemplateMonster sau ThemeForest


Echipa WebsiteMarket:

  • Teo Deleanu - cu o expertiza de peste 10 ani in programare si co-fondator AppSeed. Puteti afla mai multe despre Teo din profilul de LinkedIn.
  • Adi Chirilov - programator cu o experienta de 10 ani in diverse tehnologii, co-fondator AppSeed. Profilul LinkedIn cuprinde un sumar al experientei. 


Parteneriate:

  • Hosterion: provider de servicii de hosting cu peste 15ani de experienta. 
  • Creative-Tim: echipa de design cu peste 500.000 clienti in intreaga lume. 


Aparitii in presa (WesbiteMarket, AppSeed):Daca reprezinti (sau cunosti) o companie la inceput de drum, aplica pentru un website gratuit in formularul de order utilizand cuponul WEBSITEGRATUIT. 

Te ajutam noi sa fii prezent online pentru a te dezvolta asa cum meriti. 


Inapoi la Home - Blog. Cheers!