Luăm pulsul pieței în transparent și publicăm cât te costă un website în 2018, luna septembrie

Bună, 


Adi este numele meu și în acest articol mi-am propus să adun o listă de oferte pentru cei interesați să își creeze un site nou sau să își refacă website-ul vechi și neîntreținut de luni de zile. Bun, păi am intrat pe Google și am scris "creare site preturi". Ce a întors Google în prima pagină și concluziile mele le găsiți mai jos:

[menționez ca i-am sărit pe cei fără prețuri la vedere] 

  • ItExclusiv.ro: Preț de pornire 249 Euro - fără hosting - fără domeniu - timp livrare 2-5 zile.

  • Baboon.ro: Preț de pornire 500 Euro - fără hosting - fără domeniu - timp livrare nespecificat. Cam scump... dar poate au echipă bună și livrează calitate. 

  • CrearesitePrezentare: Preț de pornire 99 Euro - (design standard) și 149 Euro design personalizat. Fără hosting - fără domeniu - timp livrare nespecificat. Portofoliul îl puteți vedea aici. Site-urile par a fi făcute pe Joomla și sunt destul de simple, însă prețul vă poate convinge să lucrați cu ei. 

  • LightPixel.ro: Preț minim 150 Euro + TVA + 50 Euro varianta limbă [EN probabil] - fără hosting - fără domeniu - livrare în 7 zile.

  • Creare.site: Aici observ ceva haios. Prețul de pornire este de 123 Euro "Site all inclusive" :) Dar pentru cei din înscriși în programul Start-up Nation au ofertă specială, la doar 1750 Euro. Mă întreb ce au cu săracii antreprenori... În fine, puteți intra să vedeți reacții la cald direct în site-ul lor.

  • Dotnest.ro: Preț de pornire 249 Euro. Site-urile par făcute pe platforma WordPress și arată destul de bine. În cei 249 Euro nu se specifica dacă este înclus hosting sau domeniu. Probabil nu... Pentru curioși, găsiți aici un DEMO din portofoliul lor. 

  • Webnode.ro - este un website builder, adică îți faci site-ul singur folosind platforma lor. Template-urile nu arată rău, iar plata se face lunar, începând cu 64 Ron (aproximativ 13 Euro). Discutabil dacă este o opțiune. De obicei, astfel de platforme te țin captiv și nu poți migra cu site-ul îl altă parte. În același timp, ești limitat la ce oferă platforma - dacă ai nevoie de un modul pe care nu îl acceptă, îți poți angaja un dezvoltator să îl adauge. Așteptăm părerile voastre aici. 
  • Design94.ro: Preț de pornire 290 Euro - domeniu + hosting SSD inclus + setări Google incluse. Oferta este interesantă, întrucât include hosting, domeniu și website. Portofoliul celor de la Design94 este disponibil aici


Am limitat căutările pentru România, ținând cont de faptul că românii cumpără mai mult emoțional atunci când vine vorba de un website, preferând companii locale. Bine, nu e o regulă, sunt convins că există mulți romani cu site-uri pe Wix, SquareSpace sau GoDaddy. 

Adi - www.WebsiteMarket.so 

Înapoi la HOME - Blog sau citește alt articol din categoria "creare site"