Daca ca te-ai decis sa intri in antreprenoriat si afacerea ta are nevoie de o prezenta online acest articol este pentru tine. In ziua de azi, cu atata tehnologie in jurul nostru nu este greu sa iti creezi propriul tau website sau sa comanzi un website la o agentie web. 

Sa alegi calea antreprenoriatului nu este deloc simplu. Stim asta din experientaproprie. Problemele apar de la inceput iar provocarile nu vor fi deloc mici. 

Ce e bine sa ai in vedere de la inceput:

  • Bugetul - incearca sa tii cheltuielile la un nivel scazut. Fara un buget generos (cazul multor firme) risti destul de repede sa ramai fara resurse
  • Analizeaza concurenta - cum se promoveaza, ce ofera exact. Analizeaza foarte bine ceea ce oferi tu in plus fata de ei.
  • Comunica bine cu potentialii clienti, incearca sa afli cat mai mult ceea ce vor de la tine. 
  • Ofera servicii gratuite la inceput. Serviciul / produsul tau trebuie sa castige vizibilitate in piata pe nisele relevante

Cu ce te poate ajuta WebsiteMarket?


WebsiteMarket este o platforma care isi propune sa aduca toata Romania pe net. Firmele mici (si nu numai) au nevoie acum, mai mult ca niciodata, de vizibilitate online pentru a se dezvolta si pentru a fi mai accesibile clientilor. WebsiteMarket iti pune la dispozitie tehnologia pe care o care pentru ca tu sa iti poti crea rapid un website si sa devii vizibil in mediul online cu un buget redus.    • Bugetul crearii unui website: variaza in functie de cerintele clientului. Noi ne sfatuim clientii sa opteze la inceput pentru un website gratuit. Chiar daca nu este 100% ceea ce iti doresti te va ajuta sa fii prezent in mediul online fara nici un cost. Pentru a vedea ce oferim gratuit acceseaza sectiunea dedicata site-urilor gratuite si alege ceva ce iti place. Ulterior te putem ajuta sa modifici site-ul sa il faci mai atractiv. 
  • Comunicarea cu potentialii clienti: un website va afisa datele tale de contact iar viitorii clienti te pot suna sau contacta prin intermediul formularului de contact. Avand un website de prezentare, comunicarea va fi mai usoara. 
  • Ofera servicii gratuite: pe website-ul tau poti adauga promotii si informatii noi. Viitorii clienti pot vedea noile oferte direct in website fara ca tu sa aloci pe cineva sa le explice telefonic ceea ce oferi. Site-ul tau o va face pentru tine iar tu te poti concentra pe strict pe business. 

Mai jos atasam o poza cu website-ul gratuit oferit de noi. In viitorul apropiat vom adauga tot mai multe, pentru ca asa cum am spus si mai sus, vrem sa aducem toata Romania pe net.Alte articole:

Website gratuit pentru afacerea ta - ce iti oferim gratuit pentru ca tu sa fii online intr-un timp record

Cum pregatesti terenul pentru un magazin online - afla ce trebuie sa ai in vedere cand ai in plan publicarea unui magazin online