Deși la prima vedere poate părea simplu să vinzi pe Amazon - comanzi un lot de produse de la producător (de obicei, din China), le listezi pe site și aștepți să curgă comenzile. În practică, lucrurile stau altfel și s-ar putea chiar să ți se pară foarte dificile dacă ți-ai stabilit așteptări mari.

Iar asta nu o spunem noi, ci chiar unul dintre acești vânzători pe Amazon care, deși a cercetat domeniul timp de 3 luni și părea că lucrurile merg în direcția bună, a pierdut câteva mii de dolari pentru că nu era pregătit să vândă cu adevărat produsul, ci doar știa cum să-l pună la dispoziția clienților. Ulterior, a ajuns să obțină câteva zeci de mii de dolari într-o singură lună. Aceasta este povestea unui român, cofondatorul AMZ Academy, un startup pentru business online. 


AMZ Academy este și unul dintre partenerii Websitemarket.ro, întrucât ne-am gândit că nu este suficient să punem la dispoziția clienților noștri doar servicii pentru website, ci să găsim parteneri de încredere alături de care să oferim pachetul complet de instrumente pentru a vinde pe Amazon.

Astfel, pe de o parte, WebsiteMarket.ro este o platformă care integrează serviciile de webdesign și suport tehnic pentru website, iar AMZ Academy oferă cursuri de pregătire a viitorilor vânzători pe Amazon. 

Cei trei co-fondatori ai startup-ului au dezvoltat o strategie de vânzare într-un sistem mult mai complex, care presupune 50 de ore de curs, peste 20 de webinarii online și au creat o comunitate a amazonienilor. 

Cursul este structurat în 4 module, cu 84 de capitole, din care vei învăța despre căutarea produsului, căutarea furnizorului, listarea produsului pe Amazon și lansarea produsului pe Amazon. În plus, membrii cursului vor avea parte și de beneficii exclusive.


În afară de contravaloarea cursului, nu trebuie să mai plătești alte servicii pentru AMZ Academy. Mai mult decât atât, vei primi acces gratuit la unele instrumente / softuri care îți sunt necesare, iar la altele vei avea discounturi. În plus, și vei avea acces la o comunitate mai mare de amazonieni care trec sau au deja experiența provocărilor pe care le întâlnești tu, așa că vei avea parte mai mult sprijin, dincolo de la modulele de curs și la tutorialele video.


Pentru a afla mai multe despre AMZ Academy și instrumentele de învățare pe care aceștia ți le pun la dispoziție, intră pe pagina lor dedicată cursului.   


Adi - WebsiteMarket

Hai pe net! Acum e simplu