Dacă ai o mică afacere și vrei să fii prezent în mediul online cu un buget minim, ne bucurăm mult să te anunțăm că ești în locul potrivit. Această pagină îți este dedicată.

Website-ul oferit de platforma noastră va oferi toată informația necesară pentru ca un potențial client să înțeleagă ceea ce oferi și să te poată contacta imediat pentru a cere o ofertă. 


Secțiunea 1: Top (zona de sus a paginii)

Această secțiune este extrem de importantă și se recomandă o imagine care sa descrie cât mai bine serviciile pe care le oferi. Aici ar trebui să pui accent pe două lucruri: imaginea care reflecta ceea ce faci și link-urile catre paginile de social media (Facebook, Twitter).


Secțiunea 2: Informații generale și mini galerie

Aici ai posibilitatea să adaugi un citat al managerului, care să atragă clienții și, în același timp, poți adăuga câteva imagini care descriu proiecte finalizate sau în derulare. Sumarul serviciilor oferite pot fi și ele adăugate, pentru ca viitorul client să poată întelege mai bine dacă ceea ce oferi este ceea ce el caută.


Secțiunea 3: Testimoniale

În această secțiune se recomandă să publici păreri autentice ale clienților tăi. Clienții sunt mai dispuși să plătească un serviciu recomandat de alte persoane. Relevant este să oferi posibilitatea de a lasa utilizatorii să verifice aceste recomandări.


Secțiunea 4: Contact

Clienții care doresc să te contacteze o pot face prin intermediul formularului de contact. Acesta trebuie să fie este unul simplu, care să nu frustreze utilizatorul solicitând date multe sau inutile. Totodată, recomandăm să îți afișezi și numărul de telefon pentru a fi contactat direct.

Acest website este unul gratuit și îl putem publica în câteva ore dupa ce avem textele și pozele tale.


Înapoi la Home - Demo - Blog sau citeste un alt articol din aceeași categorie. Cheers!