Daca ai un produs listat pe Amazon, acest design de website te poate ajuta să îți prezinți produsul într-un mod atractiv.

Secțiunea 1: Top Image (zona de sus a paginii)

Această secțiune este extrem de importantă și se recomandă o imagine de impact a produsului tău. Aici ar trebui să pui accent pe două lucruri: imaginea produsului tău și brandul pe care vrei să îl faci cunoscut. Noi recomandăm o poză cu o rezoluție care să pună în valoare ambele elemente.


Secțiunea 2: Caracteristicile produsului

În această secțiune, potențialul client poate afla informații suplimentare despre produs, mai exact, caracteristicile cheie și ce anume îl diferențiază de altele din aceeași gamă. Designul propus de noi este balansat 50% - 50% în ceea ce privește conținutul text / imagine, pentru un accept puternic al brandului tău.


Secțiunea 3: Mini galerie + Video de prezentare

Aici se pot adăuga imagini cu modalități de utilizare a produsului, câteva exemple concrete. Dacă ai și un video de utilizare / prezentare, cu atât mai bine. Conținutul video atrage foarte mult și o mare parte dintre utilizatorii website-ului cu siguranță vor apăsa butonul "PLAY".


Secțiunea 4: Galeria principală

În această secțiune, se recomandă două lucruri: să fie animată, iar pozele să fie făcute la o rezoluție înală pentru a atrage. Galeria fiind animată, utilizatorul nu trebuie decât să urmărească produsul. Calitatea pozelor este esențială, de aceea recomandăm să lucrezi cu un profesionist atunci când le realizezi.

Secțiunea 5: Testimoniale

Dacă ai păreri de la clienții produsului tău, este indicat să le listezi pe website și să oferi utilizatorilor posibilitatea de a le verifica veridicitatea. Dacă sunt copiate de pe Amazon, de pe listing-ul de acolo, website-ul poate fi configurat pentru a permite verificarea lor. Important este să le ai și să le folosești pentru a crește încrederea potențialilor clienți în brandul tău.

Call to action:

Pagina include butoane de "ORDER Now" pentru a direcționa clientul spre Amazon și un formular de abonare la newsletter, în partea de jos a paginii. Acest design a fost conceput special pentru cei care vând pe Amazon și credem noi că îi poate ajuta să își prezinte brandul într-un mod atractiv.


Inapoi la Home - Blog sau citeste un alt articol din aceeasi categorie. Cheers!