WebsiteMarket.ro este o platformă tip marketplace unică în România, pentru că oferă, în același pachet, WebSite, Suport, Hosting și Publicare automată online a website-ului clientului.

Cine suntem?

AppSeed,  startup-ul din spatele platformei, automatizează procesul de dezvoltare software prin generare de cod sursă în mai multe limbaje de programare și tehnologii actuale, fiind disponibil pe piață și prin intermediul platformei WebsiteMarket.ro. Această tehnologie ajută clienții să primească un website într-un timp scurt și la costuri reduse.

Ce facem?

Punem la dispoziția clienților doar partea vizuală a website-ului, astfel că simplifică toate elemente de care au nevoie pentru a construi o pagină automatizată, ușor de gestionat, completă funcțională din punct de vedere al instrumentelor și atractivă.

Clienții WebsiteMarket.ro care vor comanda un website vor primi opțiunea de găzduire web de la HOSTERION și vor avea posibilitatea să își aleagă domeniul dorit. Serviciile de găzduire web, design și suport tehnic sunt disponibile sub forma unui pachet. În acest moment, clienții pot alege modele de site-uri Corporate, eCommerce (single product sau multi product) sau blogging.

Prețurile încep de la 99 de euro și urcă în funcție de design-ul ales și de servciile conexe, precum suport în timp real sau durata hosting-ului.


Cui ne adresăm?

Serviciile noastre se adresează, în special, comunității de vânzători de pe Amazon, dar se pretează și pe zona de corporate. Ceea ce facem noi este să simplificăm considerabil dezvoltarea unui site.

Pe lângă serviciile noastre de creare și găzduire a unui website, pe WebsiteMarket.ro vom publica informații utile pentru comunitatea de amazonieni care vrea să-și dezvolte afacerea cu ajutorul unui website extern, dar și pentru cei care se gândesc să pornească un business în acest domeniu. Vom veni cu articole privind conținutul potrivit pentru astfel de pagini, promovare, instrumente online pentru optimizarea paginii, securitate și alte recomandări care ar putea să vă ajute să creșteți un business de succes pe Amazon.


Ce oferim?

Procesul de vânzare oferit de platformă este simplu: clientul își alege un model de website, specifică dacă vrea și serviciul de hosting și suport, iar după finalizarea plății, website-ul este activat automat. Customizarea website-ului se face în mare parte de către client, prin editarea elementelor vizuale și prin intermediul modulului de administrator, generat automat.

Avantajul pe care îl aduce WebsiteMarket.ro este acela să permite clientului să-și editeze singur conținutul de pe website, fără a fi nevoie să apeleze la un dezvoltator web, chiar dacă nu are cunoștințe avansate în domeniu.

WebsiteMarket.ro este un serviciu unic în România pentru că oferă în același pachet următoarele servicii:

 • website
 • suport
 • publicare automată a website-ului.

Utilizatorul poate să aleagă una dintre temele din portofoliul Appseed și să o customizeze în funcție de nevoile și profilul afacerii. Avantajul față de alte platforme este acela că poate vedea cum va arăta site-ul în forma finală înainte de a-l cumpăra.

Dar să luăm lucrurile pas cu pas. Site-urile vândute pe marketplace includ integrare automată pentru următoarele funcționalități:

 • Formulare de autentificare / inregistrare

 • Editare vizuală (clientul are mai multe opțiuni de customizare, cu ajutorul opțiunii de editare inline; după finalizarea editării, este suficient să facă Log Out și pagina apare sub noua structură).

 • Integrare Google reCAPTCHA (securizarea formularelor)

 • Integrare Google ANALYTICS (analiza traficului)

 • Optimizare SEO

 • Panou de administrare

  • Editare link-uri de social media

  • Editare mail contact

  • Editare SEO: meta informații

  • Activare / dezactivare pagină de coming soon, dacă website-ul nu este gata de lansare

Spre deosebire de concurenții noștri, care oferă opțiuni similare de customizare în schimbul unei taxe suplimentare, la WebsiteMarket.ro sunt incluse în pachet. Toate produsele livrate până acum pentru comunitatea vânzătorilor pe Amazon au fost automatizate în proporție de 99%.


Inapoi la Home - Blog sau citeste un alt articol din aceeasi categorie. Cheers!